Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Data: 27-jun-2012
Les primeres vacunes s'administren a les 8 o 10 setmanes de vida, amb un segon recordatori quan compleixen l'any.

La prevenció sanitària del gat 
Vacunacions

Tot i que la seva mare, si estava vacunada, li haurà transmès una protecció que li durarà fins a l'inici del deslletament, aproximadament a les 8 o 10 setmanes d'edat, el seu gatet es pot veure ja afectat per malalties típiques de la seva espècie. Per això cal vacunar-l'ho contra elles.

Les primeres vacunes s'administren a les 8 o 10 setmanes de vida, amb un segon recordatori quan compleixen l'any.

NOTA: Hi ha una regla que sempre ha de complir: mai el tregui al carrer ni el posi en contacte amb altres gats fins que hagi estat completament vacunat o desparasitat pel seu veterinari.

El seu veterinari li marcarà a partir d'ara una pauta vacunal, per dates, perquè el gatet tingui cobertes les seves defenses, i li enviarà al seu domicili recordatoris quan sigui necessari.


Vacunacions i paràsits del gats


Paràsits

Un paràsit és un ésser viu que s'alimenta i viu en el cos del seu gat. Poden ser externs, és a dir, que viuen en el pèl i la pell o interns, vivint dins de l'organisme del seu gat, principalment en l'intestí.

No s'espanti si veu paràsits en femta o al voltant de l'anus de la seva mascota. És normal que estigui infestat per paràsits intestinals, que li haurà transmès la seva mare. El seu veterinari li indicarà el tractament adequat que, contra els paràsits interns, s'aplica ja al mes de vida i per sistema diverses vegades més a l'any (normalment cada 4 mesos).

Els paràsits externs són més coneguts: puces, paparres, polls, àcars i fongs podran en algun moment trobar-se en la pell del nostre amic, sobretot les primeres. Si el seu gat es grata i té paràsits externs, consulti al seu veterinari sobre el tractament a aplicar. Consulti també sobre tractaments preventius.
Col·laborador :
Affinity Petcare SA Pl. Xavier Cugat, 2-Edificio D, 3ª Planta
08174 Sant Cugat (Espanya)
Telèfon: +34 93 492 70 00
www.affinity-petcare.com
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?