Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Ets un Veterinari o Expert amb el món animal? Vols Col·laborar amb Animalons? Vols ser part de la VEU del EXPERT de Animalons? Es tant fàcil com que ens enviis un email a: colabora@animalons.cat
Eriçó africà (Atelerix Albiventri) Amistós amb el sexe oposat la majoria de vegades. Territorial i agressiu entre individus del mateix gènere o en època de cria entre mascle i femella.
Aviat serà un gat adult Sabies que entre els 6 i els 8 mesos els gats ja es poden reproduir?
La alimentació del gat Sabies que un gat sol menjar i beure fins a 15-20 vegades al dia en petites quantitats durant breus minuts? I que un gat als 6 mesos equival als nostres 12 o 15 anys?
La prevenció sanitària del gat Les primeres vacunes s'administren a les 8 o 10 setmanes de vida, amb un segon recordatori quan compleixen l'any.
La higiene i salut del gat Sabies que un gat ha de banyar-se com a màxim 2 vegades a l'any? Una guia bàsica per la higiene i salut del gat.
La educació del gat La educació del gat: El seu lavabo, com evitar que esgarrapi la casa, com evitar que orini fora del seu safata, zones o accions prohibides i la seva socialització.
Un més a la família: tenim un gatet Un gat no és una joguina. És un animal que és sensible al fred i calor, que necessita ser alimentat i que vigilin la seva salut, que si l'hem criat ens veurà tota la seva vida com els seus progenitors o els seus germans.
Les principals diferències entre el gat i altres mascotes Quines són les principals diferències entre el gat i altres animals de companyia? Els bigotis, el equilibri, la seva vida social i el ronroneig.
Les principals diferències entre el gat i l'home Quines són les principals diferències entre el gat i l'home? La vista, l'oïda, l'olfacte i la seva sensibilitat especial.
Pautes per la Pogona Vitticeps Les Pogones o “dragón barbudo” és una espècie que darrerament s’ha fet molt popular degut al seu comportament dòcil i apte pel maneig.
Millora del Maneig de Lloros Amb l’enriquiment ambiental volem potenciar les conductes naturals dels lloros que són imprescindibles per garantir el benestar de l’animal, i per afavorir el desenvolupament de les destreses físiques i mentals.
Maneig Ambiental de la Cistitis Idiopàtica Felina La Cistitis Idiopàtica Felina és quan la inflamació de la bufeta urinària del nostre gat es manté convertint-se en un problema crònic.
Educació del cadell: 12 consells Els 12 consells bàsics davant l'arribada del cadell.
Petits mamífers Els principals motius pels quals sovint no ens decidim a tenir un animal a casa són la falta d’espai i de temps que requereixen. I és que quan pensem en animals de companyia el primer que ens ve al cap és un gos o potser un gat.
Pautes Bàsiques d'Educació del Gatet Pautes bàsiques per intentar resoldre els dubtes que se’ns presenten quan comencem a conviure amb un gatet: la prevenció és la millor medecina.
Problemes Dentals en Conills i Rosegadors Un 40% dels conills i dels rosegadors mantinguts com a mascota presentaran en un moment o altre de la seva vida problemes de sobrecreixement de dents.
La socialització del cadell Durant el creixement del nostre cadell hi ha una etapa de vital importància pel que representa el desenvolupament de la seva conducta: el període de socialització.
L’educació canina en positiu L’objectiu és aconseguir una bona comunicació entre el gos i les persones, ensenyant al propietari a comunicar-se correctament i de forma efectiva amb el seu animal de companyia i educar-los de forma positiva.
Cadells: Adquisició Hàbits Higiènics El mètode més recomanat per ensenyar al nostre cadell a orinar i defecar és el de “aprenentatge lliure d’errors”.
Cadells: Iniciació al joc El joc, és una de les activitats més importants pel gos, en especial quan encara és un cadell.
Pautes Bàsiques d'Educació del Cadell De la mateixa manera que ens informem i preparem davant de l’arribada d’un nadó a casa, és desitjable fer-ho també quan adquirim un nou cadell.
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?