Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Data: 30-jun-2011
L’objectiu és aconseguir una bona comunicació entre el gos i les persones, ensenyant al propietari a comunicar-se correctament i de forma efectiva amb el seu animal de companyia i educar-los de forma positiva.

L’educació canina en positiu 
L’educació canina va més enllà de l’obediència bàsica en els gossos i busca que l’animal sigui sociable, que aprengui les normes de convivència bàsiques a la llar i al carrer, la prevenció de problemes de comportament i una relació beneficiosa i equilibrada amb els éssers humans. Es busca que el gos compleixi les ordres que se li donen ja siguin gestuals o verbals, basant-nos en el reforç positiu (premis, carícies, joguines... que motiven el gos a complir les ordres).


 Educació canina en positiu


L’aprenentatge és el canvi d’una conducta com a conseqüència de l’experiència. Així doncs un dels principis de l’aprenentatge ens diu que tota conducta premiada tendirà a repetir-se i tota conducta castigada tendirà a eliminar-se o bé a derivar-se a una altra conducta.

En el l’educació canina en positiu NO s’usen tècniques aversives (manipulació física, càstig físic, intimidació, imposició) ja que tot i semblar efectiu a curt termini pel control de certes conductes indesitjades provoca un estat emocional d’ansietat, bloqueig, estrés i por en els nostres animals, i per altra banda, existeix el perill que els gossos facin associacions errònies entre el càstig i el motiu pel que se’ls castiga així com també poden aparèixer conductes noves indesitjades que l’animal desenvolupa per intentar evitar el càstig.

Exemple: El gos borda al jardí quan s’acosta un estrany.

Càstig: Li poso un collar de descàrregues elèctric perquè no bordi.
Conseqüència: No bordarà per evitar la descàrrega, però quan vegi un estrany es posarà ansiós i escarbarà el jardí.

Exemple: El gos s’ha fet pipi al quedar-se sol a casa.

Càstig: Quan el propietari arriba i ho veu, el castiga.
Conseqüència: El gos no entén que el castiga per una acció que ha fet fa hores. Associa l’arribada del propietari i la olor de pipi amb un càstig desagradable, i quan arribi el propietari si hi ha algun pipi (encara que no l’hagi fet ell) s’amagarà per evitar el càstig. No és culpabilitat, és un aprenentatge.

Amb l’educació canina en positiu reforçarem tot allò que ens agrada i ignorarem tot allò que no ens agrada. A base d’anar repetint els exercicis l’animal comprendrà què volem que faci i aprendrà a fer-los.

Aquest mètode d’aprenentatge sense càstig fa que el gos tingui una gran motivació per aprendre, que aquest aprenentatge sigui de qualitat i que tingui una bona qualitat de vida, però sobretot permet crear un gran vincle d’amor, confiança i respecte entre el gos i el propietari.
Col·laborador :
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?