Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Tortuga Mediterrània apadrinada 2012
Tortuga Mediterrània apadrinada 2012
15-jun-2012
Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera (CRT)
Garriguella (Alt Empordà, Girona, Catalunya)
www.tortugues.cat
crt@tortugues.cat
Tortuga Mediterrània apadrinada 2012 

Gràcies a les aportacions que realitzeu cada cop que compreu els articles pels vostres animals de companyia, que com sabeu des d'ANIMALONS recolzem doblant els imports de totes les donacions, hem pogut realitzar una nova acció solidària en relació al món animal.

Enguany, hem apadrinat una Tortuga Mediterrània (Testudo Hermanni Hermanni). Davant la alarmant disminució d'exemplars aquesta espècie va ser inclosa progressivament en els principals sistemes de protecció d'espècies, tant nacionals com internacionals, como ho són el Conveni de Washignton (apèndix II), annexe C-1 de la directiva d'espècies protegides de la UE, espècie especialment protegida segons el conveni de Berna, protegida pel govern espanyol (BOE de 1973) i espècie protegida segons la Generalitat de Catalunya (DOGC de 1985).

Hem apadrinat un exemplar femella, identificat amb el número 1859, del Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, que actua dins del Programa de Recuperació de la Tortuga Mediterrània elaborat pel Departament de Medi ambient de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el Paratge Natural de l'Albera.

Tortugues de l'Albera

Malauradament, encara avui es practiquen espolis a la natura i, entre d'altres, la Tortuga Mediterrània es ven il·legalment en el mercat negre, el que suscita el robatori d'exemplars d'aquesta espècie amb l'objectiu de saciar l'afany del col·leccionisme, sense valorar el que li convé a aquestes tortugues per a garantir el futur de l'espècie.

La adopció té una durada d'un any, la renovarem cada any sempre que entre tots continuem essent solidaris i aconseguim mantenir els fons necessaris, cosa que segur que entre tots aconseguirem.

Us adjuntem el certificat que acredita l'apadrinament d'aquesta tortuga:

Tortuga Mediterrània

Descarregar el Certificat.

Tanmateix, us facilitem el carnet de padrins:

Tortuga Mediterrània

Esperem que, gràcies a l'esforç comú, podrem seguir informant-vos de notícies com aquesta molt sovint. Gràcies a tots per possibilitar les accions solidàries que ANIMALONS procura recolzar des dels seus inicis.

Veure el Projecte

Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?