Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Apadrina una tortuga mediterrània
Apadrina una tortuga mediterrània
Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera (CRT)
Garriguella (Alt Empordà, Girona, Catalunya)
www.tortugues.cat
crt@tortugues.cat
Projecte Assolit

Descripció del Projecte 

El Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera comprèn instal.lacions destinades a la cria en captivitat de la tortuga mediterrània, espècie en greu perill d'extinció, que manté a l'Albera la darrera població peninsular.

L'objectiu del Centre és la cria en captivitat de les tortugues per tal de reduir la important mortalitat juvenil que es dóna a la natura, i així disposar d'un nombre important d'individus per tal de lliberar-los i potenciar les poblacions naturals.

El Centre de Reproducció de Tortugues (CRT) està situat en els terrenys del Santuari del Camp, a Garriguella, Alt Empordà. Aquests terrenys han estar cedits pel Bisbat de Girona a l'Associació Amics de la Tortuga de l'Albera i ATA, que gestiona el Centre dintre del Programa de Recuperació de la Tortuga Mediterrània a Catalunya elaborat pel Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya en col.laboració amb el Paratge Natural de l'Albera.

Les instal.lacions del CRT permeten l'estudi de la biologia de les tortugues, i d'altra banda caracteritzen l'ecotipus del Pirineu Oriental. El Centre compleix també funcions didàctiques, atraient escoles, famílies, grups i tot tipus de persones, ensenyant-los a entendre i estimar les tortugues i el bosc mediterràni, i a no capturar o molestar aquessts animals tant singulars.

Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?