Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Adopta un ximpanzé de Tacugama
Adopta un ximpanzé de Tacugama
Tacugama Chimpanzee Sanctuary
P.O. Box 469, Freetown (Sierra Leone - Àfrica)
Telèfon: +232 (0) 76 611211
www.tacugama.com
info@tacugama.com
Descripció del Projecte 

Està situat a la reserva de la Western Area Peninsula, molt a prop de Freetown, la capital de Sierra Leona, a la costa occidental de l'Àfrica.


Adopta un ximpanzé de Tacugama


A Sierra Leona viu l'espècie de ximpanzé, Pan Troglodytes verus, una de les subespècies de ximpanzé més amenaçades i en perill d'extinció. Sierra Leona és també un dels països més pobres del món. Els ximpanzés estan protegits per la llei i és il.legal caçar-los, vendre'ls o mantenir-los en captivitat, però en un país amb tant pocs recursos i amb una infraestructura poc desenvolupada, no és fàcil imposar la llei.

Tacugama va ser creat l'any 1995 i allotja i rehabilita ximpanzés confiscats, orfes i abandonats. Actualment n'hi té més de 90, i tristament el nombre continua augmentant.Adopta un ximpanzé de Tacugama


Els ximpanzés confiscats necessiten una llar on acollir-los per tenir cura d'ells, rehabilitar-los i mantenir-los en un ambient el més semblant possible a la natura. Els ximpanzés captius no poden ser retornats a la vida salvatge fins que no estan preparats i han après tot allò necessari per sobreviure en llibertat.Adopta un ximpanzé de Tacugama


Per tirar endavant el Santuari es requereixen fons econòmics per cobrir tant el cost del dia a dia com per realitzar els nostres altres projectes (educació ambiental a les escoles, viver i reforestació de zones talades). Tacugama no rep cap ajuda governamental i la recaptació de fons a nivell nacional és molt limitada. És per això que, majoritàriament depenem dels ajuts internacionals.

Els ximpanzés rarament viuen mes de 50 anys.


Imatges extretes de: Tacugama Chimpanzee Sanctuary

www.tacugama.com

Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?