Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 14-nov-2011
Xavier Bertral, un dels fotògrafs del Col·lectiu Negatiu i del diari AVUI, ens mostra la sèrie de fotografies: 24 gats en blanc i negre.

Xavier Bertral, 24 fotografies de gats 
El “Col·lectiu Negatiu” neix de la trobada de alguns dels professionals de la premsa gràfica que treballen a la ciutat de Barcelona amb la voluntat de donar a conèixer, en petites mostres, una part del treball que es realitza quotidianament y que quotidianament es publica a la majoria de mitjans de comunicació no tan sols de Catalunya sinó també de la resta de l’estat.

En el Col·lectiu es troben representats professionals dels diaris ABC, Avui, El Mundo, El País, El Periódico, El Punt, La Vanguardia, Metro, 20 Minutos, de les agències EFE, Europa Press, Corpa i de Televisió de Catalunya.

Xavier Bertral, va néixer a Barcelona el 1970.

Autor: Xavier Bertral - Buscant Aigua

Xavier Bertral


Autor: Xavier Bertral - Eivissa

Xavier Bertral


Autor: Xavier Bertral - Gata - Conill

Xavier Bertral


Autor: Xavier Bertral - Pocs dies de vida

Xavier Bertral


Autor: Xavier Bertral - Valparaiso a Xile

Xavier Bertral
Font:  Xavier Bertral
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?