Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 12-set-2011
El dimarts 7 setembre 2010 va néixer després de 135 dies de gestació els primers pandes en el zoològic de Madrid.

Primer aniversari de Po i De De 
L'óssa panda Hua Zui Ba "Boca acolorida" va donar a llum la primera cria a les 13:40 hores i una hora i tres minuts després, va neixer la segona.

Batejades amb el nom de Po (naturalesa innocent) i De De (Madrileny), les cries van pesar 150 grams i van ser acceptades segons el previst per la mare. Normalment, les mares ós no intenten criar més d'un ós a la vegada i rebutgen al més feble, i tenint en compte que havien nascut dos, l'equip espanyol i xinès van posar en marxa una delicada maniobra per intercanviar a la cries perquè les dues fossin alletades per la mare. El procés ha tingut èxit i un any després, el passat dimecres 7 de setembre de 2011, Po i De De han complert un any i pesen més de 30 Kg


Primer aniversari de Po i De De


En l'actualitat, la mare només conviu amb un animal segons el moment del dia, però està previst unir les cries amb la mare un cop les temperatures baixin definitivament. Prenen llet tres vegades al dia, una de la mare i les altres dues amb una barreja de llet en pols especial i ja han començat a mastegar les tiges de bambú que en un futur proper serà el seu únic menjar.

Per celebrar aquest primer aniversari el Zoo Aquarium de Madrid va celebrar una festa el 9 i 10 de setembre amb jocs infantils i sorpreses per a tots els assistents durant els dos dies de celebració. Des de Animalons us donem les nostres més sinceres felicitacions.
Font:  www.zoomadrid.com
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?