Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 22-ago-2011
Pretty Bird International Inc. és una empresa de EEUU especialitzada en la nutrició de mascotes exòtiques.

Pretty Bird International Inc 
Pretty Bird International Inc. Esta situada als EEUU dins de l'estat de Minnesota a Stacy. Tal com ja anunciàvem a la web, ja tenim a la venda alguns dels productes d'aquesta marca.


 Pretty Bird


Hi trobarem pinso especialitzat per mascotes exòtiques, com: canaris, pinsans, periquitos, agapornis, cacatues petites i grans, cacatues de palma llarga, cotorres, grisos africans, amazones, guacamais, tucans, turacs, lloros eclectus, lloros daurats, lorys, espècies africanes, pionus, nimfes, ocells de l'amor, Quakers,...
També per: iguanes joves i adultes, cries de tortugues terrestres, tortugues grans i conills.

Pretty Bird International Inc. és una empresa jove, moderna, amb un ràpid creixement. Pretty Bird es van introduir al mercat el 1990. En uns pocs anys Pretty Bird s'ha convertit en el líder del camp de la nutrició de mascotes exòtiques.

Pretty Bird va ser fundada per Michael Massie, amb l'objectiu d'oferir els millors aliments possibles als animals de companyia. Pretty Bird ha donat un nou enfocament a la nutrició i l'aplicació de noves idees i tecnologia per resoldre els vells problemes d'una forma única.

El 1995, quan l'empresa tenia 5 anys, Pretty Bird va adquirir i instal·lar una de les extrusores més avançades per a la fabricació de productes alimentaris per a mascotes. El nostre sistema es basa amb el de Suïssa, extrusores de doble cargol, aquest equip d'alta tecnologia s'utilitza comunament per a la producció de cereals d'esmorzar pels humans. Una Buehler extrusora té la capacitat per produir quatre tones d'aliments per hora, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.
Font:  www.prettybird.com
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?