Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 21-set-2011
Tal com havíem anunciat, a partir d'avui ja us podem oferir el pinso de la marca ROYAL CANIN, tant per a gossos com per a gats.

Ja disposem de Royal Canin 
Royal Canin és una marca reconeguda a tot el món per la seva notorietat al sector de l'alimentació per a les mascotes. Fundada al 1967 a Aimargues, per un veterinari, per fabricar aliments per a gossos amb al•lèrgies, l'any 1970 llança la primera gama d'aliments complerts per a gossos. Any darrera any ha anat treballant seguint la premissa Nutrició - Salut i desenvolupant nous aliments tant humits com secs.

Una de les claus del seu èxit és compartir amb els seus clients la passió pels animals, tal i com nosaltres procurem evidenciar. Per a Royal Canin alimentar no significa únicament proporcionar nutrients bàsics per a les necessitats dels gossos i gats, sinó que també significa contribuir a la salut, benestar i longevitat de les nostres mascotes.

Esperem que Royal Canin tingui a la nostra comunitat la acollida que mereix una marca amb tanta trajectòria com la que us presentem avui.

Fins aviat!
L'Equip d'Animalons


 pinso Royal Canin per gossos i gats
Font:  www.royalcanin.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?