Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 11-mai-2012
Ja tenim disponible a la nostra botiga virtual dos nous articles. Collars d'ensinistrament que ajuden a combatre els mals comportaments de les nostres mascotes.

PetTags, els collars d'ensinistrament 
El collar Anti-lladrucs Pettags és fantàstic quan tenim un gos que no para de bordar i volem evitar aquest mal comportament.

El collar emet una vibració o so quan el gos borda, corregint la majoria dels gossos que tenen aquest mal hàbit. Es pot seleccionar la intensitat de la vibració i per descomptat, no produeix cap sacsejada elèctrica ni dolor per la nostra mascota.D'altra banda, hem introduït el collar d'ensinistrament amb control remot. En algunes ocasions la nostra mascota té mals comportaments que necessitem pal·liar o eliminar-los. Per exemple, la nostra mascota pot menjar-se la femta d'altres gossos quan anem passejant tranquil·lament, i no ens dóna temps a aturar aquesta mala conducta. En aquests casos, utilitzant el control remot, el collar emet un so o vibració (segons haguem programat) i això dissuadirà a la nostra mascota. Com tots els articles d'aquest marca, no produeix cap sacsejada elèctrica ni dolor al gos. Una eina molt útil quan ja no queden més recursos per evitar els mals comportaments.

Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?