Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 19-jul-2011
Guido Mocafico és un fotògraf Suís nascut el 1962, especialitzat en fotografiar la natura.

L’òptica d’un geni: Guido Mocafico 
Sovint la naturalesa tendeix a superar qualsevol de les expectatives que podem tenir. Sens dubte, si a la majestuositat i el colorit que ens ofereix la mare terra li sumem el talent d'un geni de la fotografia, el producte és realment espectacular.

Guido Mocafico és un d'aquests genis. Una persona tan especial que és capaç de fer-nos veure el món sota un punt de vista gairebé màgic. Entre l'any 2002 i 2003 va realitzar una sèrie de fotografies anomenada Serpents. El resultat és sorprenent. Simplement espectacular.

Si bé aquest article no és una notícia nova, considerem que no deixa de ser alguna cosa digne de difondre utilitzant el nostre modest mitjà. És la nostra manera d'aplaudir com algú és capaç a través de la seva forma de veure el món que la gent oblidi els prejudicis cap a les serps, aconseguint que gaudeixin simplement de la bellesa d'aquests espectaculars éssers, sense més, sense prejudicis.

Fotografia de Guido Mocafico: Apodora Papuana


Guido Mocafico


Fotografia de Guido Mocafico: Atheris Squamigera


Guido Mocafico


Fotografia de Guido Mocafico: Dendroaspis Angusticeps


Guido Mocafico


Fotografia de Guido Mocafico: Lampropeltis Getula Nigrita


Guido Mocafico
Font:  Website de Guido Mocafico
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?