Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 16-ago-2011
Ja disposem de pinso de la marca Italiana Novafoods, basada en una alimentació funcional, la que utilitza ingredients naturals. Per gossos i gats.

Novafoods, pinso econòmic de qualitat 
Tal i com anunciàvem, ja tenim el pinso NovaFoods, un pinso econòmic però de qualitat, un pinso natural i saludable amb proteïnes d'origen animal derivades de la utilització de la carn fresca.


 Pinso Novafoods


3 certificacions avalen sens dubte un èxit notable en matèria d'aliments per a mascotes:
- La certificació de qualitat ISO 9001:2000 (Abril 2005)
- La certificació BRC Food (Desembre 2006)
- La certificació UNI EN ISO 22000:2005 (Desembre 2006)
Han certificat la capacitat de NOVA FOODS SRL d'assegurar al client les característiques qualitatives declarades dels productes i el manteniment d'elevats nivells de salubritat i higiene al llarg de tota la cadena productiva.


 Pinso Novafoods


A dia d'avui, un eficient treball de recerca, posa al dia constantment els productes segons la filosofia de la "alimentació funcional", la que utilitza ingredients naturals, capaços de contribuir a una millor funció de l'organisme.

NovaFoods es basa en la contínua recerca d'aliments que puguin afavorir el benestar dels animals salvaguardant la seva salut, per això no fem ni encarreguem a ningú cap experimentació amb els animals.


 Pinso Novafoods


Veure els productes NOVAFOODS: gossos | gats
Font:  www.novafoods.it
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?