Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 21-mar-2011
Enduriment Penal: Manifestacions a tota Espanya contra el maltractament animal. 25 de març de 2011. Iniciativa Popular per a canviar el Codi Penal.

No al maltractament animal, 25-Març 
No al maltractament animal és un grup de persones creat a partir de la indignació provocada per casos de maltractament animal, en especial el conegut "cas schnauzi", on un vídeo penjat en un bloc mostrava com torturaven fins a la mort a un cadell de dos mesos.

Actualment, la llei de maltractament animal té una pena de 3 mesos i 1 any de presó i en el cas que el maltractador no tingui antecedents, únicament paga una multa.

Degut a que la Llei Nacional sobre Maltractament Animal és competència de les comunitats autònomes, el grup d'iniciativa popular "No al maltractament dels animals" ha fet una campanya de recollida de firmes per exercir el dret a petició que reconeix la Constitució per demanar a las Corts l'enduriment de les Penes que conté el Codi Penal i la sol·licitud d'adhesió al Conveni Europeu de Protecció d'Animals Domèstics per tal que els animals d'Espanya tinguin les mateixes proteccions que a la resta d'Europa.

Per aquests motius, el 25 de març de 2011 es realitzarà una manifestació en diferents punts d'Espanya amb la finalitat de recollir firmes per canviar el Codi Penal. La data límit per la recollida de firmes és fins el 30 d'abril de 2011.

En la web www.noalmaltratoanimal.org es mostren els llocs més propers a la teva població on es realitzaran manifestacions i es pot trobar cartells en diferents idiomes per tal de descarregar-los i fer-ne difusió.

Cartell


 No al maltractament animal
Font:  www.noalmaltratoanimal.org
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?