Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 06-jun-2011
Tots els gossos necessiten utilitzar el seu cap, de vegades per tal de sentir-se bé, i alguns gossos tenen una necessitat més gran que els altres.

Nina Ottosson, jocs per desenvolupar la Intel·ligència 
Nina Ottosson, és la creadora de jocs interactius per a estimular el cervell d'un gos i reforçar la seva relació amb la gent. Cada disseny té un mecanisme únic que requereix una destresa mental i física per treballar a través dels desafiaments, a través de recompenses ocultes (snacks, premis o altres aliments). Es poden establir diferents nivells de complexitat, per a satisfer totes les edats i races de gos. Així que si vostè té un gos "Forrest Gump" o un "Albert Einstein", hi ha un joc dissenyat per Nina Ottosson!


 Nina Ottosson, jocs per desenvolupar la Intel·ligència


Els gossos i els humans necessiten una certa quantitat d'activitat. Però és important trobar un balanç entre l'activitat i la inactivitat, de manera que el gos no s'estressi per la subocupació o la hiperactivitat.

Caminar és una gran activitat, però els gossos també necessiten estimulació mental. Tots els gossos necessiten utilitzar el seu cap, de vegades per tal de sentir-se bé, i alguns gossos tenen una necessitat més gran que els altres.

Les primeres vegades que es facin servir els jocs, es recomana que oculteu moltes petites llaminadures o snacks, i cal animar i lloar el gos quan trobi els premis. Compte si el gos intenta mossegar el joc, es pot redirigir posant una mà sobre el joc o aixecant-la i esperar que el gos es calmi i tornar a intentar-ho.

Veure els productes NINA OTTOSSON: gossos | gats

Cadells
Per començar a utilitzar els jocs amb cadells es recomana una edat de 10 setmanes.
És molt important començar amb els jocs simples i fàcils, i només jugar poc temps, màxim 10 minuts.
També és important jugar amb el cadell, ser positiu i donar-li un munt d'elogis i no utilitzar paraules negatives com "no".

Gossos adults i vells
Aquests jocs també són excel·lents pels gossos que estan ferits, així com els gossos grans, que no poden sortir a caminar per culpa dels malucs gastats i les articulacions. Malgrat això, es pot jugar juntament amb ells cada dia.

Gossos ferits
Per als gossos ferits es pot treballar amb el nas i no amb la seva pota lesionada. Pot ser molt difícil mantenir quiet un gos ferit durant diverses setmanes, però els jocs son una gran activitat que els permet cremar tota la seva energia.

Gossos que no mengen
També és ideal per als gossos que tenen baix pes i no mengen. Molts gossos mengen més quan el menjar es posa en els jocs en lloc del plat de menjar.


 Nina Ottosson, jocs per desenvolupar la Intel·ligència
Font:  Nina Ottosson
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?