Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 02-mai-2011
Neenah Green, fa una campanya amb animals per promocionar la seva línia papers ecològics.

Neenah, inspiració ecològica 
Neenah és una marca de paper nord-americana fundada el 1873 a Neenah (Wisconsin) amb una àmplia línia de productes orientada a la sostenibilitat i la cura del medi ambient.


 Neenah campanya per promocionar papers ecològics


Neenah Green, la marca pròpia que fa referència a tots els productes sostenibles de què disposa l'empresa, ha ideat una campanya per promocionar la seva línia de papers ecològics. Si una imatge val més que mil paraules, sens dubte, aquesta campanya és un clar exemple.

Campanya: La companyia amb més consciència mediambiental del món


 Neenah campanya per promocionar papers ecològics Neenah campanya per promocionar papers ecològics Neenah campanya per promocionar papers ecològics Neenah campanya per promocionar papers ecològics


Neenah Green no només fabrica productes, sinó que a més ofereix recursos per facilitar la feina als dissenyadors i impremtes de tot el món. Entre altres serveis, trobem un programari imprescindible per calcular l'estalvi ambiental, emissions i residus sòlids que es generen en el procés del disseny i impressió, presentacions per sensibilitzar sobre l'ús de paper ecològic, informació sobre logotips i certificacions mediambientals que utilitzen, ajuda per l'elecció del paper i totes les respostes sobre medi ambient i ecologia.
Font:  www.neenahpaper.com
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?