Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 21-mar-2012
25 de març de 2012: Manifestació a diferents ciutats d'Espanya per canviar el codi penal contra el maltractament animal.

Manifestació: No al maltractament animal 
No al maltractament animal és una iniciativa popular, sense jerarquies i sense ànim de lucre, que vetllen pel benestar animal amb un objectiu clar i concís "EL ENDURIMENT DEL CODI PENAL".

La creació d'aquest grup va ser a partir de casos molt coneguts com el "cas schnauzi", on un vídeo penjat en un bloc mostrava com es torturava un cadell de dos mesos fins que va morir. Aquest cas va propiciar moltes mobilitzacions a tot el país i la indignació de moltíssima gent que està en contra del maltractament animal i que demanen que s'endureixi el codi penal.


Com que la Llei Nacional sobre Maltractament Animal és competència de les comunitats autònomes, el grup d'iniciativa popular "No al maltractament animal" ha realitzat diferent campanyes de recollida de signatures per exercir el dret de petició que reconeix la Constitució per demanar a les Corts un enduriment de les penes contingudes en el Codi Penal i la sol·licitud d'adhesió al Conveni Europeu de Protecció d'Animals Domèstics perquè els animals d'Espanya tinguin la mateixa protecció que la resta d'Europa. Actualment, la llei de maltractament animal té una pena de 3 mesos a 1 any de presó i en el cas que el maltractador no tingui antecedents, només paga una multa.

Cartell:


Manifestació: No al maltractament animal


L'any passat, 100.000 ciutadans es van manifestar per totes les ciutats d'Espanya i el 25 març 2012 seran moltes més. De moment, les ciutats que es manifesten són:
Corunya, Albacete, Alacant, Astorga, Àvila, Badajoz, Barcelona, Bilbao, Burgos, Figueres, Girona, Guadalajara, La Rioja, Las Palmas, Lleó, Lleida, Madrid, Múrcia, Ourense , Palència, Pontevedra, Salamanca, Santander, Santiago de Compostel·la, Terol, Tenerife, Toledo, Valladolid, Vigo, Zamora, Saragossa ... i la llista va creixent.


A la web www.noalmaltratoanimal.org podeu trobar les manifestacions que es realitzaran a tot el país, cartells específics per a cada ciutat, el manifest de l'organització, associacions que recolzen la iniciativa, objectius de la iniciativa popular ...


A data 31 de gener de 2012, la iniciativa popular té 374.987 firmes recollides .. us deixem un enllaç perquè pugueu consultar tota la informació referent a la recollida de signatures.

Recollida de signatures: http://noalmaltratoanimal.org/firmas/


D'altra banda, adjuntem a aquest article els diferents cartells que ha preparat el grup "no al maltractament animal" per a la manifestació del 25 de març de 2012.Finalment i aprofitant aquest article, l'equip de ANIMALONS, felicita al grup de persones que confereixen la iniciativa "NO AL MALTRACTAMENT ANIMAL", per la seva tasca realitzada en aquests darrers anys i que sens dubte arribarà a bon port.

Ens veiem TOTS a la manifestació el 25 de març de 2012 per un enduriment del codi penal.


Manifestació: No al maltractament animal


Manifestació: No al maltractament animal
Font:  www.noalmaltratoanimal.org
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?