Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 28-nov-2011
En aquesta temporada 2011-2012 es convoca la primera Lliga Guipuzkona de canicross. Les proves es van iniciar el 6 de novembre i acaben el 26 de febrer de 2012.

Lliga Guipuzkoana de Canicross 2011-2012 
Les proves són les següents:

- 6 de novembre de 2011, canicross a Donosti - Muntanya Ulia (finalitzada)
- 8 de gener de 2012, canicross a Pasaia - Monte Jaizkibel
- 22 de gener de 2012, canicross a Zumaia
- 26 de febrer de 2012, canicross a Tolosa

El canicross és una modalitat esportiva vinculada a l'esport del muching (el tir de trineu per part de gossos), que consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura mitjançant un arnès o cinturó. Com les altres modalitats del muching, es pot practicar sobre terra o sobre neu (utilitzant raquetes), però habitualment se solen practicar sobre terra per la duresa que representa córrer amb raquetes sobre la neu.

És un esport que aporta l'avantatge que es pot practicar a tots els nivells ja que el fet de compartir temps, esport i experiències amb el teu gos no necessita entrar en les lligues de competició. En qualsevol dels nivells que ens trobem, el canicross és un esport relativament barat ja que només necessitem un calçat esportiu, un arnés i una corda.

La normativa per participar en curses de canicross és molt sencilla: No poden participar gossos que siguin perillosos, han d'estar en bon estat de salut, han d'haver passat els controls veterinaris pertinents, portar la vacunació al dia i el microxip implantat. El corredor anirà sempre darrere del gos o al costat i únicament pot estirar el en canvis de sentit o en casos que l'animal es distreu. Sens dubte, no està permès les agressions físiques o verbals al propi gos o als altres.

Lliga Guipuzkoana de Canicross 2011-2012
Font:  www.canicross.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?