Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 17-abr-2012
Segons un darrer estudi els gossos poden distingir més de 160 paraules i resoldre problemes complexos.

Intel·ligència Canina 
L'investigador caní Stanley Coren, de la Universitat de British Columbia a Vancouver (Canadà), ha elaborat un estudi en què es mostren dades sorprenents.

Segons Stanley els gossos es divideixen en 3 tipus d'intel·ligència: la instintiva, la adaptativa i la de treball i obediència. Aquesta última és la que diferencia les races principalment.

Els més intel·ligents són els collies, seguits de caniches, pastors alemanys, golden retrievers, dobermans ...

La majoria dels gossos poden entendre unes 165 paraules, encara que en alguns casos, alguns són capaços de comprendre unes 200 o més. Són capaços de comptar fins a cinc i posseeixen conceptes bàsics d'aritmètica que els permet detectar errors en sumes senzilles com 1 +1 = 3.

Com sabem tots els que tenim gossos, aquests són capaços d'enganyar a altres gossos i als humans per aconseguir recompenses. També aprenen per si sols quin és el millor camí per arribar a un determinat lloc o com portar màquines simples.


Intel·ligència Canina
Font:  www.muyinteresante.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?