Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 05-feb-2013
Llits higiènics 100% Natural i lliure de substàncies nocives. 100% biodegradable. L'alternativa ecològica. Per a gats, gossos, rosegadors, ocells, rèptils, ...

GreenMascots, una aposta pel Natural 
Moltes són les empreses que cada vegada més aposten pel natural, per l'ecològic, per la qualitat ... GreenMascots n'és una.

Green mascots és una empresa dedicada a la fabricació, envasat i distribució de productes per a animals domèstics. Disposen d'una planta de fabricació i envasat de llits sanitaris ecològics per a gairebé qualsevol tipus d'animal domèstic: gats, gossos, rosegadors, ocells, rèptils ..

Les seves instal·lacions disposen de les millors tecnologies i en tots els processos es té especial cura de les normativa mediambientals.

En la seva producció, només s'utilitzen productes naturals, tant a la base de biomassa d'origen forestal com en els afegits (olis, essències o enzims naturals). Per tots aquests motius els seus productes tenen el segell de 100% productes naturals.

La seva nova gamma Ecojass i Ecojass Rabbit de llits sanitaris, són el resultat de recerca i investigació tant en el vessant industrial com la científica.


GreenMascots, una aposta pel Natural


Ecojass és un llit sanitari 100% natural i lliure de substàncies nocives. Les propietats més destacables són l'alt poder d'absorció, fruit de l'alta densitat del granulat i l'origen de les matèries primeres, i la capacitat que aquest té d'eliminar les males olors. En la seva versió Ecojass Rabbit s'han introduït olis essencials 100% naturals per augmentar la seva capacitat d'eliminar les males olors i aroma perquè sigui agradable per a la mascota.
Sens dubte, un cop es prova aquest producte costa passar-se a altres marques.

Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?