Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 14-jun-2011
Un estudi de la Universitat de Florida afirma que són capaços de conèixer el nivell d'atenció que li presten els humans.

Són els gossos capaços de llegir-nos la ment? 
La investigadora Monique Udell ha dirigit un equip d'experts de la Universitat de Florida, que han realitzat un estudi sobre com els gossos es relacionen amb els éssers humans.

La identificació en estudis recents de diversos comportaments socials similars als dels éssers humans per part dels gossos domèstics, van portar a l'equip de Udell a intentar esbrinar com els cànid desenvolupen aquestes habilitats, incloent la capacitat de respondre al llenguatge corporal de les persones que els envolten.

Per a això, es van realitzar dos experiments amb gossos domèstics i gossos pastors i llops, mitjançant els quals es va poder provar que tant gossos domèstics com salvatges s'acostaven a demanar menjar als humans que els prestaven major nivell d'atenció, arribant a millorar en tots dos casos aquesta conducta ràpidament mitjançant la pràctica.

Tot i que aquests experiments no demostren que els gossos ens puguin llegir la ment, sí que evidencien que aquests fantàstics animals són capaços de captar, entre altres molts aspectes, el nivell d'atenció que li prestem els éssers humans.

Potser per aquest tipus de coses els gossos han estat considerats sempre com "el millor amic de l'home", de manera que no deixin de prestar atenció als seus gossos ja que ells, ara provat científicament, ho noten i segur que l'hi agrairan.

Autor: foxypar4

 Gossos llegir ment humana
Font:  www.muyinteresante.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?