Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 19-mar-2012
Un estudi científic afirma que els gossos són capaços de captar la intenció de les paraules humanes de la mateixa manera que ho fan els nadons.

Els gossos ens comprenen 
La ciència dóna suport novament a una de les principals afirmacions que els amants dels animals defensem des de sempre, fins i tot sense haver-ho pogut provar formalment més enllà de la pròpia experiència: els gossos ens comprenen.

Que els éssers humans hem desenvolupat al llarg de milers d'anys un vincle especial amb els gossos és tan innegable com la pròpia evolució. Si bé, en aquesta ocasió, la ciència ha ratificat una cosa tan important com la capacitat de comprensió en la comunicació per part dels gossos respecte al que nosaltres els volem comunicar, o almenys en essència.

Un estudi científic publicat a la revista Current Biology conclou que els gossos són capaços de captar la nostra intenció en les paraules que pronunciem, d'una manera similar al que ho fa un nadó d'entre sis mesos i dos anys.

Per realitzar l'estudi, els investigadors han utilitzat un avançat sistema de reconeixement i seguiment ocular que recollia dades davant diferents estímuls i escenaris comunicatius. Segons revelen els autors de l'estudi, aquesta tècnica ens permetrà avançar en el coneixement de les habilitats socials dels gossos.

Si bé des Animalons sabem que no us cal la publicació d'un estudi que evidenciï el que ja sabeu que fan els gossos, sí que creiem interessant fer-nos ressò de tot aquest tipus de notícies que, d'altra banda, ens ajuda en la tasca de difondre el missatge que els animals són molt més especials del que molts creuen.
Font:  www.muyinteresante.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?