Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 07-nov-2011
La World Wildlive round (WWF), Fundació Vida Silvestre Mundial va fer una campanya d'avisos publicitaris amb el lema "Give a hand to wildlife", donem-li una mà a la vida salvatge.

Give a hand to wildlife 
La WWF és una organització global, independent, multicultural i apolítica que treballa per conservar la diversitat biològica mundial, assegurant que l'ús dels recursos naturals renovables sigui sostenible i promovent la reducció de la contaminació i el consum desmesurat.

El seu enfocament està centrat en sis àrees globals: Boscos, aigua continentals, marees i costes, espècies en perill i canvi climàtic.

La WWF porta més de 1.200 projectes a tot el món, a més de campanyes de gran impacte per provocar una opinió pública i a les institucions responsables.

Una d'aquestes campanyes és la "Give a hand to wildlife" per fer una crida al perill d'extinció que corren la majoria dels animals salvatges en el nostre món.


Give a hand to wildlifeGive a hand to wildlifeGive a hand to wildlifeGive a hand to wildlife
Font:  www.wwf.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?