Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 12-mar-2012
Ja tenim disponibles els nous productes de raspalls, pintes i xampús de la marca FURMINATOR per a gossos, gats i rosegadors.

Furminator, el raspallat perfecta 
Tota la gama de raspalls i pintes FURMINATOR elimina ràpidament i de forma senzilla el pèl solt i de muda, sense danyar la pell de la mascota i sense tallar el pèl. S'ha demostrat que els productes FURMINATOR redueixen la muda en major mesura que qualsevol altre raspall, pinta o rasclet.

El seu exclusiu sistema de raspallat estimula la regeneració dels olis propis de la pell animal, fomentant el creixement de pèl molt més brillant i sedós, i aconseguint una pell saludable.

Tanmateix, han estat dissenyats respectant criteris d'hergonomia i d'utilització, facilitant les tasques de neteja i d'usabilitat, fet que agraeixen tant els usuaris com les pròpies mascotes que, d'altra banda, veuen escurçades les sessions higièniques.

També disposem de la gama de xampus de la marca FURMINATOR que no contenen tints químics ni colorants artificials. Augmenten la brillantor natural del pelatge de la seva mascota.

Busca i escull el producte més adequat pel teu gos, gat o rosegador.

Font:  www.furminator.com
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?