Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 07-mai-2012
El mushing, canicross, bikejoring i Rollerblade mushing són algunes de les modalitats esportives que pots practicar amb el teu gos.

Fer esport amb el teu gos 
El mushing, en els seus orígens, és una forma de transport comú en les latituds nòrdiques que es caracteritza per utilitzar gossos que tiren del trineu. Actualment, aquesta modalitat es considera un esport i ha anat evolucionant fins arribar a una gran varietat de modalitats que es practiquen sobre neu, gel, paratges boscosos, ciutats...

Potser la més coneguda al nostre país és el mushing i el canicross, encara que en aquests últims anys han anat apareixent altres modalitats que cada vegada es practiquen més. Això és a causa del baix cost del material, la compatibilitat de material en els diferents esports, els beneficis saludables que aporten a l'home i el gos i sens dubte, la diversió que representa practicar un esport d'aquest tipus amb el teu gos.

Entre aquests esports trobem el Mushing, Canicross, Bikejoring i Rollerblade Mushing. El Canicross com la majoria de gent ja sap, consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una línia de tir que va fins l'arnés del gos.

Canicross


Canicross


El Bikejoring utilitza el mateix material que el Canicross, però en aquest cas el gos tira d'una bicicleta o fins i tot poden ser més d'un gos.

Bikejoring


Bikejoring


Finalment, el Rollerblade Mushing consisteix en una persona en patins amb un o més gossos tirant d'ell.

Rollerblade Mushing


Rollerblade Mushing


Si t'interessa algun esport d'aquest tipus, recorda que el Mushing és un treball en equip, així que respecta al teu company d'equip i pensa en les seves necessitats com a atleta caní. Es tracta de divertir-se i gaudir.
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?