Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 18-oct-2012
El passat 4 d'Octubre es commemorava el Dia Mundial dels Animals.

Dia Mundial dels Animals 
Com no podia ser d'una altra manera, des d'ANIMALONS no podem fer res més que sumar-nos a totes les iniciatives que en motiu d'aquesta jornada, han estat promogudes des de tots els àmbits de la societat, a nivell mundial i de forma transversal.

Cal recordar que aquesta celebració es realitza en reconeixement i defensa de la Vida Animal, en totes les seves formes. Habitualment tendim a menystenir certes formes de vida animal. L'Ésser Humà classifica, ordena i organitza constantment, ho fa amb ell mateix, amb el seu entorn social i amb tot el que l'envolta. Els animals, naturalment, no estan exempts d'aquesta tendència.

En aquest sentit, des d'ANIMALONS només voldríem fer una reflexió en veu alta, potser ens caldria observar el món animal amb més amplitud de mires. No només les grans espècies o els animals de companyia mereixen de la nostra empatia i del nostre esforç proteccionista. En el Dia Mundial dels Animals, aprofitem per ser auto-crítics i reconèixer que no sempre som capaços de fer transcendir com caldria les accions, comentaris i actes solidaris en pro del món animal.


Dia Mundial dels Animals


Si tots ens comprometem a procurar ser més conscients, a fer-nos ressò i a col·laborar amb aquelles iniciatives que ampliïn el concepte de protecció animal, segur que aconseguirem tots els objectius que ens fixem.

Finalment agrair, en commemoració d'aquest dia tant especial, a tots aquells col·lectius i iniciatives que treballen en favor d'un món més respectuós amb el medi ambient i especialment en relació als animals.
Font:  World Animal Day
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?