Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 27-set-2011
Ja queda poc per a la gran celebració del dia Mundial dels Animals. Com cada any, des de l'any 1929, el 4 d'octubre se celebra una festa per a aquests companys que habiten el planeta amb nosaltres.

Dia Mundial dels Animals 
Va ser el 4 d'octubre de l'any 1929, quan va ser declarat Dia Mundial dels Animals per iniciativa de l'Organització Mundial de Protecció Animal en el congrés celebrat a Viena i 51 anys més tard, el 1980, el Papa Joan Pau II el va declarar Patró dels Animals i dels Ecologistes. A partir d'aquesta data, aquesta celebració adquireix més rellevància a tot el món celebrant-se en molts països amb la benedicció de les mascotes.

Alhora, també es commemora el 4 d'octubre la mort de Sant Francesc d'Assís. Sant Francesc va néixer el 1882 a Assís, Itàlia, i va dedicar la seva vida a servir i ajudar als seus semblants i també a tots els éssers vius als quals considerava fills de Déu. Tenia un gran respecte i admiració per tot el que es trobava en la naturalesa i considerava que trencar els llaços amb la naturalesa hera una gran falta. Va morir el 4 octubre 1226 i va ser canonitzat l'any 1228.

Actualment, cada dia masses animals són abandonats, torturats, maltractats, explotats i caçats d'una manera massiva i sense pietat. El 4 d'octubre és una data per a educar i conscienciar a tothom de la importància de totes les espècies animals que habiten el nostre planeta i reflexionar sobre els abusos i crueltats que són sotmesos.

Arreu del món hi haurà campanyes de sensibilització, recollides de signatures, informació, benediccions ... aprofitem aquest dia per apropar-nos als nostres companys del món animal.


Dia Mundial dels Animals
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?