Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 16-mai-2011
L'organització Oceana adverteix de la pesca destructiva i contaminació dels fons marins Bàltics.

Destrucció del fons marí del Bàltic 
El passat 9 de maig de 2011, Oceana va presentar a Copenhaguen (Dinamarca), un conjunt d'imatges dels fons marins del Bàltic on s'observa el fort impacte que representa les pràctiques de pesca destructiva i la contaminació del medi marí. No tot és alarmant, ja que també es van presentar imatges d'àrees amb una gran biodiversitat i que podrien ser recuperades si es formés una xarxa d'Àrees Marines Protegides efectives i correctament gestionades, "està clar que els governs han d'implantar de forma urgent mesures de gestió si volem evitar la destrucció del mar Bàltic", afirmar Xavier Pastor, Director Executiu de Oceana Europa i líder de l'expedició.


 Oceana


L'organització demana millor gestió dels recursos del mar Bàltic, la prohibició de l'arrossegament de fons per protegir la biodiversitat i dóna suport al tancament d'àrees a la pesca. Totes aquestes accions són reclamades per Oceana per protegir comunitats amenaçades com les de Veretilos o Macrofites, esculls de musclos, el bacallà, el Merlo i diferents peixos plans.

L'expedició d'Oceana a Bord del Hanse Explore finalitza el 4 de juny de 2011 i la tardor es presentaran les recomanacions i propostes per protegir la biodiversitat marina del Bàltic.


 Oceana


Oceana és una organització internacional fundada el 2001 que treballa exclusivament en la conservació dels oceans, la protecció dels ecosistemes marins i les espècies marines amenaçades. Les seves oficines a Europa, Amèrica del Nord, Central i del Sud, col·laboren en diferents campanyes per restaurar la riquesa dels oceans. Entre les seves campanyes trobem expedicions per documentar les espècies i hàbitats, activitats de pesca il·legal i destructiva, pesca sostenible, protegir la fauna i flora marina, especialment tortugues marines i taurons, canvi climàtic i energies renovables per combatre els efectes climàtics i l'acidificació, contaminació produïda pels creuers ....


 Oceana
Font:  Oceana
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?