Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 09-gen-2012
El proper 15 de gener de 2012, l'Associació Campredó Esport organitza la cinquena edició del Canicross, puntuable per a la 6a. edició de la Lliga Catalana de Canicross i la tercera cursa i marxa de Muntanya.

Cursa Canicross Les II Torres 
La cursa de les II Torres transcorre pel terme de Campredó, entitat municipal descentralitzada del municipi de Tortosa, a la comarca del Baix Ebre.

Durant el recorregut es passarà per llocs emblemàtics com són les Torres Templeres i altres paratges naturals; barranc de Rocacorba, argilers, les antenes, coll de Rajolers, l'Espluga.
Tot plegat, un recorregut per camins rurals i corriols tècnics d'uns 12,9 km. aproximadament amb un desnivell acumulat de 107 metres positius i 71 metres negatius, força tècnic i exigent per als corredors i els seus gossos.
El recorregut de Canicross es comparteix amb els participants de la marxa de muntanya.

El preu de la cursa de Canicross és de 15 euros d'inscripció, 2 euros del xip i 5 euros d'assegurança.
Contacte: cursa@campredo.net
La web oficial disposa de la fitxa tècnica i GPS track del recorregut.

Cartell
Cursa Canicross Les II Torres


REGLAMENT CANICROSS

Cursa de canicross puntuable per a la 6a. Lliga Catalana de Canicross oberta a tots els majors de 14 anys que acceptin i respectin, tant la distància com aquest reglament.
La cursa es correrà amb sistema de cronometratge individual.
El xip és de la marca Sportident. Aquest xip el facilitarà l’organització amb règim de lloguer per a tots aquells corredors que no en tinguin. Un cop finalitzat s’haurà de retornar a la lína d’arribada.

La distància és de 12,9 Km aprox.de circuit de muntanya, combinat amb camins rurals.

Les revisions veterinàries començaran a les 7'30 h del matí i s’ha de disposar de la documentació del gos i cartilla veterinària actualitzada el dia de la cursa.
Tots els corredors han de tenir el seu gos amb l’assegurança de responsabilitat civil vigent. (portar document que ho acrediti).

La sortida és a 8'45 h del matí, el lloc de concentració és a l'Ajuntament.
15 minuts abans de la sortida els participants hauran d'estar situats a la zona marcada de sortida.

Hi haurà avituallament durant i després de la cursa.
Cal dur sempre el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

Els que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria.

Per comptar com a categoria hi ha d'haver un mínim de 3 participants inscrits.

L'organització pot demanar el DNI, la llicència federativa i la pòlissa de l’assegurança per comprovar les dades de tots els participants.

Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa adreçades al director de cursa; la decisió de l'organització serà inapel·lable.

L'organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui aportar als inscrits abans, durant i després de la cursa.

La cursa està degudament senyalitzada i es desenvoluparà, principalment, per camins de terra, algun tram d’asfalt i corriols tècnics. S'han de seguir les indicacions de l'organització de la cursa.

És obligatori recollir els excrements dels vostres animals.

Es donarà una bossa amb obsequis per a tots/es corredors que retornin el seu dorsal a l’arribada.

Pel sol fet de participar s'accepta el present reglament. Tot allò que no hi quedi especificat restarà sota la decisió de l'organització o bé al reglament de la Lliga Catalana de Canicross.


Cursa Canicross Les II Torres
Font:  www.cursa.campredo.net
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?