Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 24-gen-2013
El país africà, Botswana, prohibirà al 2014 la caça comercial d'animals salvatges.

Botswana prohibirà la caça comercial 
Botswana és una república de l'Àfrica Austral que limita amb Namíbia, Zàmbia, Sud-àfrica i Zimbabwe. Actualment compta amb la meitat dels elefants amb què comptava fa 40 anys a causa de la caça furtiva il·legal que ha deixat el país amb 130.000 exemplars. Aquesta xifra representa un terç menys dels elefants que hi havia a la mateixa Botswana a principis del segle XX.

L'any 1989 es va regular el comerç internacional dde marfil però no ha estat fins l'any passat que va confiscar el major nombre de marfil il·legal. El marfil s'utilitza per fabricar souvenirs o com a símbol d'estatus, i cada peça fabricada amb aquest material suposa un elefant mort.


Botswana prohibirà la caça comercial


A causa dels últims esdeveniments ocorreguts al país, el Ministeri de Medi Ambient de Botswana ha comunicat que el 2014 es prohibirà la caça comercial d'animals salvatges. Segons el comunicat emès, el govern tem que de seguir aquesta pràctica, les espècies poguessin arribar a estar en perill d'extinció i alhora, tot el turisme que està relacionat directament o indirectament. "Si donem llibertat, aquesta disminució en les espècies representaria una amenaça real per a la conservació del nostre patrimoni natural. I per a la salut a llarg termini de la indústria turística local, que és la segona font d'ingressos darrere dels diamants" explica el comunicat .
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?