Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 21-nov-2010
Anem de visita al VI Saló pel Benestar i la Defensa de l'Animal Abandonat, 19, 20 i 21 de Novembre 2010 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Animaladda 2010 
Cap de setmana genial a Animaladda 2010, felicitats als organitzadors: ADDA Asociación Defensa Derechos Animal. Felicitats a tots els participants i visitants!!!

Web oficial del Saló: www.salonanimaladda.org

Cartell


 Animaladda 2010


Un Saló únic al món
Es van superar els 9.000 visitants. Aquest esdeveniment, únic al món, ja forma part de la tardor de Barcelona i està consolidat gràcies a la fidelitat dels seus visitants que, any rere any, s'interessen alguns per les adopcions de mascotes – gat o gos – que presenten els Centres d'Acollida i les Protectores i d'altres per les activitats que es desenvolupen entorn als animals de companyia perquè troben molta informació sobre el que s'ha de fer per atendre les necessitats dels animals i mantenir-los amb bona salut.

135 adopcions
Com cada any, La Passarel·la va ser l'acte més concorregut: centenars de persones van assistir a la desfilada dels gossos en adopció i van escoltar, emocionats, les explicacions sobre el seu caràcter, circumstàncies i història. Enguany s'han fet 135 adopcions directes de gossos i gats al Saló, i més de 60 adopcions es van emparaular per dur a terme en els refugis en els dies posteriors al Saló. En total més de 1.400 animals de companyia han trobat ja una nova llar en les sis edicions del Saló Animaladda.

La Passarel·la


 Animaladda 2010 Animaladda 2010 Animaladda 2010


Video


Font:  Animaladda 2010
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?