Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 20-set-2012
Per una iniciativa pròpia, l'estudi de disseny gràfic de Barcelona, La Rana, va redissenyar la imatge corporativa i disseny de peces de merchandising per l'associació SOS Galgos.

Altruisme per a una bona causa 
Gràcies a una iniciativa privada i sense ànim de lucre, l'estudi gràfic situat a la ciutat de Barcelona, La Rana, va redissenyar la imatge corporativa i va dissenyar les peces de merchandising per l'associació SOS Galgos que lluita contra l'abandonament i el maltractament dels llebrers.
Una imatge fresca i natural que vol transmetre l'afecte i positivisme cap als llebrers.

SOS Galgos va ser fundada a Barcelona l'any 2000, després del tancament de l'últim canòdrom del país. Van decidir lluitar pels 700 llebrers de carreres que vivien en condicions inhumanes i sens dubte, per la defensa dels llebrers autòctons.

Els objectius de SOS Galgos són els següents:
- Ajudar els llebrers necessitats, rescatant-los i donant-los en adopció.
- Treballar per canviar les lleis i aconseguir millorar el nivell de protecció dels animals de companyia.
- Educar i sensibilitzar les persones sobre el meravellós que és el llebrer com a animal de companyia i fomentar la solidaritat, implicant les persones perquè cadascú posi el seu granet de sorra.

La caça de la llebre amb el llebrer està totalment prohibida a la resta d'Europa. Només Espanya, Portugal i Irlanda segueixen fomentant un "negoci" que amaga un problema terrorífic de milers d'animals criats en excés, abandonats, penjats, degollats i llançats a pous i cunetes cada any.

Aquesta ONG té una web on podreu trobar tota la informació sobre com ajudar els llebrers (adopció, acollida, fer-te soci, donatius), notícies, preguntes, contacte i una botiga amb totes les peces de marxandatge que disposa l'ONG.


SOS Galgos
Font:  www.sosgalgos.com
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?