Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 09-mai-2011
Un grup de científics de la Universitat d'Adelaida a Austràlia, han demostrat que els Koales tenen empremtes dactilars molt similars a les dels humans.

Els Koales tenen empremtes dactilars 
Les seves empremptes són úniques per a cada exemplar i es creu que les van desenvolupar de manera independent.
Encara que pugui semblar un fet poc significatiu, únicament s'ha descrit aquest tipus de singularitat en mamífers com el ximpanzé, vinculat directament amb l'ésser humà, de manera que el Koala passa a ser, si no ho era ja, és un dels mamífers més peculiars del planeta.

Com sabeu, Animalons està treballant en una iniciativa solidària per l'apadrinament d'un Koala. En aquest sentit, i en vista de les evidències, us recomanem que sigueu cuidadosos en la vostra elecció ... a partir d'ara podeu estar segurs que el Koala finalment elegit serà aquell i no un altre, ja que cada exemplar és, sens dubte, únic.

Com són els koales?
Els Koales pertanyen als marsupials arborícoles, el seu cos és rodanxó i cobert de pèl suau, de color marró grisenc. D'orelles grans, rodones i peludes, pot arribar a assolir una longitud corporal d'entre 60 i 80 centímetres i un pes d'entre 4 i 14 kg.

El seu hàbitat i font d'alimentació són els boscos d'eucaliptus, podent-se trobar de forma lliure únicament a Austràlia, s'alimenta estrictament de les fulles i les gemmes dels arbres gràcies a la seves dents, que estan totalment adaptades a la seva dieta herbívora.

Els koales són sens dubte una espècie entranyable i especial. Lamentablement són una espècie en perill extinció com a conseqüència de la caça massiva, la desforestació i l'increment del CO2 a l'atmosfera, en definitiva, per culpa de l'ésser humà.


 Els Koales tenen empremtes dactilars
Font:  www.muyinteresante.es
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?