Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici

Data: 01-gen-2011
L'Assemblea General de Nacions Unides ha declarat l'any 2011 com l'Any Internacional dels Boscos, per una sensibilització sobre la gestió sostenible, la conservació i el desenvolupament sostenible de tots els tipus de boscos.

2011, Any Internacional dels Boscos 
L'Any Internacional dels Boscos, 2011 ofereix una oportunitat única d'incrementar la consciència pública dels problemes que afecten a molts dels boscos del món i les persones que depenen d'ells. Ja hi ha bona informació sobre experiències positives i valuoses d'una ordenació forestal sostenible. L'Any constitueix un mitjà per unir aquestes veus i impulsar una major participació pública en les activitats forestals de tot el món.


 Any Internacional dels Boscos, 2011


Logotip
El logotip de l'Any Internacional dels Boscos, 2011 té com a finalitat il.lustrar el lema de "Els boscos, per a les persones" i exalçar el paper fonamental que compleixen les persones en l'ordenació sostenible, la conservació i l'explotació sostenible dels boscos del nostre món. Els elements iconogràfics del dibuix representen alguns dels nombrosos valors dels boscos i la necessitat de canviar totalment de perspectiva: els boscos proporcionen habitatge a les persones i un hàbitat per a la diversitat biològica, són font d'aliments, medicaments i aigua potable i exerceixen una funció vital d'estabilització del clima mundial i del medi ambient. La unió de tots aquests elements reforça la idea que els boscos són vitals per a la supervivència i el benestar de les persones de tot el món, que ja som 7.000 milions.

Inauguració oficial de l'Any: Vídeo de la cerimònia a l'Assemblea General a Nova York del 2 de febrer de 2011.

Font:  Nacions Unides: 2011 Any Internacional dels Boscos
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?