Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Zaragoza Protecció Animal (ZARPA)
Zaragoza Protecció Animal (ZARPA)
Protectora
Apartado de correos, 11055
50019 Saragossa (Espanya)
www.zarpa.org
info@zarpa.org
Horari:
Adopcions de Gossos: De dilluns a divendres de 17 a 21 h.
Adopcions de Gats: De dilluns a divendres de 19 a 21 h.
Resta d'horari deixar missatge a la bústia de veu.

Compte de Donacions:
2086-0070-36-3300082457

Descripció:
L'Associació considera que els problemes de maltractaments, abandonaments i crueltats amb els animals són una qüestió educacional, per la qual cosa es durà a terme un programa amb tot tipus de campanyes educatives i informatives a diferents nivells.

El problema dels animals abandonats i maltractats és competència dels municipis, que han de complir i fer complir les lleis vigents i l'Associació vetllarà perquè assumeixin aquestes competències, col·laborant amb ells o denunciant en els casos d'incompliment.

Els maltractaments i abandonaments dels animals són contraris a la llei i els seus autors han de ser sancionats, de manera que l'Associació realitzarà accions legals per intentar aturar aquests temes amb la col·laboració de totes les persones que vulguin presentar denúncies.

Els naixements no desitjats provoquen excés d'animals i el seu conseqüent abandó, de manera que l'Associació recomana la majoria dels casos l'esterilització. L'Associació durà a terme campanyes informatives per donar a conèixer els diversos tipus d'esterilització i els seus avantatges.

L'Associació podria tenir un Refugi propi per a animals abandonats.

La política pel que fa al funcionament d'aquest possible Refugi es recull en els següents punts:
> Només es recollirien animals sense amo.
> Els animals amb amo no serien admesos, si bé s'oferiria un servei d'ofertes i demandes per a la seva adopció.
> L'Associació es declara contrària als sacrificis encara que l'animal tingui alguna deficiència o minusvalidesa física.
> L'eutanàsia als animals que es trobessin en aquest Centre s'aplicaria només en els següents casos:
- Animals que pateixin malalties incurables o irreversibles, en fase terminal, o que no tinguin possibilitats de sobreviure al Refugi, segons criteris estrictament veterinaris.
- Animals extremadament agressius amb els seus congèneres o amb les persones, si no responguessin als tractaments o sistemes que milloressin el seu comportament, pel perill que suposaria la seva permanència a les instal·lacions de l'Associació.
- Es fomenta l'adopció dels animals que es mantinguessin acollits a les seves instal.lacions. L'Associació realitzaria un seguiment de l'adaptació d'aquests animals adoptats, així com de la cura i atencions que aquests rebessin posteriorment per part dels seus nous amos.

Qualsevol persona pot ser soci de l'Associació mitjançant la sol·licitud d'inscripció, per una quota mínima mensual de 5 euros a pagar trimestralment.

Qualsevol persona, sigui o no soci, pot col·laborar amb l'Associació integrant-se en els diferents grups de treball que estan en marxa o participant en les tasques que es realitzaran al Refugi.

L'Associació està oberta a la col·laboració amb les institucions i amb els grups i associacions afins per realitzar programes conjunts que tinguin com a finalitat la millora de les condicions de vida dels animals.

Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?