Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Societat Protectora d'Animals i Plantes de Villena
Societat Protectora d'Animals i Plantes de Villena
Protectora
Paraje de la Solana, 84
03400 Villena (Espanya)
Telèfon: 616391813
www.protectoravillena.com
info@protectoravillena.com
Horari:
Dissabtes, Diumenges i Festius: De 8:30 a 13:30h

HORARI ESTIU (Maig-Setembre):
Dilluns-Divendres: De 8:30 a 13h i de 17 a 19h
HORAR HIVERN (Octubre-Abril):
Dilluns-Divendres: De 8:30 a 13h i de 16 a 18h

Compte de Donacions:
3082-1017-66-5079088927

Descripció:
Després de més de vint anys de dedicació, la SPAP de Villena és una entitat reconeguda i perfectament institucionalitzada i immersa en els ciutadans de Villena i comarca.

Som un referent pel que fa a consultes ciutadanes sobre temes relacionats amb el benestar animal (animals, ramaderia, fauna silvestre, equins ...), i amb els aspectes legals i jurídics sobre caça, verins, espècies protegides, comerç d'espècies, espècies autòctones, explotacions ramadera, nuclis zoològics, festes amb animals, llicències i tot allò relacionat amb el món animal.

L'Ajuntament de Villena ha demostrat ser un model d'actuació pel que fa al compliment de la llei de Protecció Animal (Llei 4 / 94 de la Comunitat Valenciana), sent a més un exemple de col·laboració entre una organització sense ànim de lucre (SPAP) i una entitat municipal.

A més la SPAP de Villena té establerts convenis de recollida d'animals abandonats amb els ajuntaments de Biar, la Canyada i Banyeres de Mariola. Ara per ara, la SPAP de Villena compta amb un gran nombre de socis i voluntaris joves de diversa formació la qual cosa genera un gran dinamisme i noves idees per desenvolupar diferents projectes.

Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?