Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Societat Protectora d'Animals i Medi Ambient (SCOBBY)
Societat Protectora d'Animals i Medi Ambient (SCOBBY)
Protectora
Ctra. de Olmedo, km2
47400 Medina del Campo (Espanya)
Telèfon: 983 48 10 65
www.scoobymedina.org
seguimientos@scoobymedina.com
Compte de Donacions:
0128-3467-71-0103853927

Descripció:
Scooby es va crear com a refugi el 1987 i en pobríssimes condicions, donant aixopluc a la població de gats i gossos de carrer i a una elevada quantitat de Galgos (llebrer espanyol utilitzat per a la caça) rebutjats, principalment per la fraternitat local per a les carreres de llebrers en el àrea de Medina del Campo, Valladolid. Scooby des de fa anys és governat pel seu president Honorari Fermín Pérez, professor de ciències a l'Escola Major Principal a Medina del Campo.


scobby


A Espanya es crien desenes de milers de Galgos cada any amb l'esperança d'aconseguir el que serà el campió per a la carrera d'àmbit nacional. Medina del Camp és el focus d'atenció per a tots aquells interessats en les carreres de Galgos a Espanya. Diversos galgueros (criadors i propietaris de Galgos) viuen a Medina del Camp i els seus voltants. Per als galgueros és una tradició cada any i al final de la temporada de carreres (gener / febrer), matar els seus Galgos penjant-se en massa a les pinedes de Medina del Camp i voltants.


scobby


Un cop Fermín va alertar al món sencer de la situació, amb el pas dels anys l'associació va començar a créixer. El que va començar en una vella i ruïnosa nau, sense electricitat, sense calefacció ni aigua, s'ha convertit en una nova protectora que rep ajuda i suport internacional de persones dedicades a Scooby i a la seva important tasca. Gràcies a aquest ajut Scooby pot seguir amb aquesta dura tasca. Ja fa alguns anys que els galgueros porten ells mateixos els llebrers que no volen per deixar-los al refugi. El resultat és que Scooby acull uns 450 gossos, principalment Galgos. Scooby reallotjament un nombre limitat de Galgos i algun gos de raça encreuament a través de les seves organitzacions associades a Europa.


scobby


Sempre s'estan realitzant treballs nous i de manteniment i les noves instal·lacions s'han convertit en un centre del qual tots estem extremadament orgullosos. Amb el pas del temps, el refugi Scooby ha crescut en termes de mida, empleats (voluntaris) de diferents nacionalitats i d'un flux constant d'ajudants voluntaris locals i estrangers. A canvi i de forma gradual, Scooby ha pogut començar a abordar un altre problema que és el de l'agricultura industrialitzada i el medi ambient. La idea global del nostre nou projecte és construir un centre educatiu a la nostra propietat. Per a això, i a petita escala, hem adquirit ànecs, oques, gallines lloques, ovelles, cabres, porcs, ponies i altres animals.


scobby


Scooby és un refugi privat, el major paradís a Espanya per a tota classe d'animals, el que significa que sense l'ajuda i el suport de tots vosaltres a Espanya i arreu del món no hauria estat possible que existís.

Xarxes Socials:


Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?