Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Proyecto Gato
Proyecto Gato
Protectora
Apto. de Correos 6147
36210 Vigo (Espanya)
Telèfon: 648 508 108
Telèfon: 605 422 615
www.proyectogato.org
apaproyectogato@gmail.com
Horari:
Si vols adoptar o visitar els petits, contacta amb la protectora i t'atendran qualsevol dia de la setmana:
Telf adopcions: 670 594 658

Compte de Donacions:
2080-5128-08-3040005198

Descripció:
PROJECTE GAT és una associació sense ànim de lucre fundada amb la finalitat de controlar i millorar la qualitat de vida dels gats dels nostres barris, i de les persones que viuen a prop d'ells, i així aconseguir una convivència en harmonia, ja que tots compartim el mateix espai: la nostra ciutat.

Tenim molta experiència duent a terme aquesta tasca per iniciativa pròpia i de forma individual des de molt abans de crear-se l'associació.

En tres anys d'existència de la nostra associació, hem tractat a més de 1700 gats de carrer i abandonats, dels quals 1500 s'han esterilitzat i uns 500 han estat donats en adopció.


Protectora Proyecto Gato de Vigo


El Projecte GAT esterilitzem i donem en adopció els gats abandonats que necessiten urgentment una llar. Organitzem xerrades en col·legis i associacions de veïns per aconseguir una convivència harmònica entre gats i humans.

Projecte GAT persegueix els següents objectius:
- Controlar les colònies de gats de carrer de la nostra ciutat, i preservar la seva vida i dignitat, millorant en la mesura del possible la seva qualitat de vida.
- Gestionar la construcció i manteniment d'un refugi exclusiu per a gats abandonats i no puguin valer-se per si mateixos per malalties, vellesa o accident, en què rebin totes les atencions necessàries en quant a alimentació, atenció veterinària i afecte.
- Cap animal serà sacrificat excepte per raons humanitàries.
- Gestionar al refugi un centre d'adopció de gatets nadons, de gats dòcils i molt especialment, l'adopció d'animals adults esterilitzats.
- Fomentar en la gent sentiments d'afecte i protecció cap als animals, començant pels més joves, incloent programes de formació en els centres d'ensenyament.

Creiem que el futur està en l'educació, no únicament dels més petits, sinó de tota la ciutadania.

Es pot mesurar el nivell d'educació cultural d'un país pel tracte que reben els animals.

Respectem el dret dels gats de carrer a viure.


Protectora Proyecto Gato de Vigo


Xarxes Socials:


Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?