Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Protectora d'Animals de Orihuela
Protectora d'Animals de Orihuela
Protectora
 Orihuela (Espanya)
Telèfon: 617 88 12 99
www.protectoraoriolana.org
protectoradeorihuela@gmail.com
Compte de Donacions:
Caja Rural Central 3005-0080-25-2098622927

Descripció:
L'Associació Potectora d'Animals de Orihuela neix com a resposta a l'elevat nombre d'animals abandonats que dia a dia apareixen en el municipi.
Per desgràcia, cada 5 minuts un animal és abandonat al nostre país a causa de la manca d'educació en el respecte a tots els éssers vius que com nosaltres comparteixen aquest món.

El nostre objectiu principal és recollir els gossos i gats que han nascut al carrer o que han estat abandonats per donar-los l'oportunitat de tenir una vida digna buscant-los un adoptant responsable.

En l'actualitat comptem amb un refugi per als gossos que no té teulada i és necessaria per quan fa fred i plou. Pel que necessitem socis i donatius per poder ensostrar i també realitzar una ampliació on ubicar als gats.

Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Et pots fer Soci? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?