Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Protectora d'Animals i Plantes de Alcoi
Protectora d'Animals i Plantes de Alcoi
Protectora
Crta. Alcoy-Bañeres, s/n ( Antiguo Molí Payà)
03802 Alcoi (Espanya)
Telèfon: 650579108
www.protectoradealcoy.com
info@protectoradealcoy.com
Horari:
Dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19 hores
Dissabtes i Diumenges: 11 a 13

Compte de Donacions:
2090-1001-90-0100386424

Descripció:
La Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi, és una Associació sense ànim de lucre amb caràcter benèfic, els objectius són:

1- Fomentar el bon tracte als animals i al medi ambient.

2- Defensar, sota la legislació vigent, la seva protecció i defensa, havent de complir les lleis de protecció animal existents i els seus objectius.

3- Informar, conscienciar i inspeccionar per evitar l'abandonament i tinença indeguda d'animals, així com difondre la idea protecci que ens mou i implica a tots.

4- Denunciar les irregularitats que tinguin a veure amb la tinença d'animals.

5- Desenvolupar projectes amb la finalitat del benestar animal i realitzar activitats per finançar els fins socials de la nostra entitat.

6- Gestionar l'alberg caní municipal destinat a la recollida i manteniment dels animals abandonats i tenir un control higienicosanitari correcte, i impulsar les adopcions de tots els animals albergats, tant gossos com gats.

7- Realització de campanyes antiabandonament, de conscienciació ciutadana, d'esterilitzacions, divulgació a les escoles, implantació del microxip, etc.

L'associació amb la que pots comptar és la SOCIETAT PROTECTORA D'ANIMALS I PLANTES DE ALCOI, una associació que té per finalitat la protecció i defensa dels animals. Gestionem l'Alberg Caní Municipal i allà proporcionem a gossos i gats abandonats un sostre, alimentació i tots l'atenció necessària mentre se'ls troba una nova llar amb uns amos que els aportin la qualitat de vida que tots ells es mereixen.

Xarxes Socials:Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?