Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
AGATA Associació Protecotra de Gats de Vigo
AGATA Associació Protecotra de Gats de Vigo
Protectora
 Vigo (Espanya)
Telèfon: 635206020
www.agatavigo.com
agataprotectora@gmail.com
Horari:
10:00 - 20:00

Compte de Donacions:
2080-5000-61-3040289489

Descripció:
Àgata som un grup reduït de persones voluntàries que tenim els nostres treballs i responsabilitats familiars, i que dediquem el nostre temps lliure a realitzar aquesta tasca sense rebre cap tipus de compensació econòmica. Per això demanem que si us plau es respectin els horaris d'atenció telefònica.

No tenim refugi ni rebem subvencions de cap classe.

Sempre dins de les nostres possibilitats, intentem atendre urgències: nadons abandonats en bosses d'escombraries, contenidors, etc. gats en perill per haver pujat a un arbre o palmera, estar enmig de la carretera, en rius, clavegueres, ...

Anualment recollim i atenem més de 200 gatets en estat de perill (moltes vegades amb l'ajuda i suport indispensable de la policia i els bombers) i els portem al veterinari assegurant-nos que tots, o una gran majoria tirin endavant. Finalment els busquem casa a tots ells.


AGATA Associació Protecotra de Gats de Vigo


Conscients de la problemàtica existent amb aquests animals, i la quantitat de gatets que neixen als carrers i que mai tindran llar, o moriran, hem presentat el nostre Projecte d'Esterilització Felina al Ajuntament de Vigo, com a única solució possible per controlar la població.

Els ciutadans de Vigo que estiguin familiaritzats amb alguna colònia, o que pugui parlar amb la persona que els alimenti pot posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Vigo trucant al telèfon 010, i indicar que el motiu de la trucada és l'esterilització dels gats de l seva zona.


AGATA Associació Protecotra de Gats de Vigo


Xarxes Socials:


Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?