Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Pro-Setter España
Pro-Setter España
Protectora
 Múrcia (Espanya)
www.pro-setter.org
pro-setter.nacional@hotmail.com
Compte de Donacions:
Caja Mar 3058-0230-32-2720014029
Caja Madrid 2038-5842-36-3000658747

Descripció:
Associació Protectora del Setter i gossos de caça.

PRO-SETTER Espanya, amb seu principal a la ciutat de Múrcia i amb delegacions a diferenctes comunitats d'Espanya, és una Associació sense ànim de lucre que dedica la seva tasca al rescat, recuperació, rehabilitació i posterior posada en adopció de Setters i Gossos de Caça que sense cap justificació acaben en situació de desemparament, tristesa i soledat.


Pro-Setter España


Encara que ens centrem en els gossos de caça, ja siguin de raça o mestissos, procurem ajudar a tots els que podem, lamentant que a vegades no és fàcil i que no comptem amb els mitjans suficients, cosa que comparteixen amb nosaltres la gran majoria d'Associacions i Protectores d'Animals de tot Espanya.

Adopta un Setter, adopta un gos abandonat per la caça! perquè ells són el nostre principal motiu per seguir lluitant dia a dia.

Xarxes Socials:


Com els podem ajudar?
Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?