Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Associació protectora de l'eriçó - EriSOS
Associació protectora de l'eriçó - EriSOS
Protectora
Espanya
Telèfon: 633 767 967
www.erisos.org
contacto@erisos.org
Compte de Donacions:
2100-1998-26-0200060776

Descripció:
Associació sense ànim de lucre els objectius, en resum, són fomentar la correcte cura dels eriçons domèstics i la conservació dels eriçons autòctons.

Tenim eriçons domèstics en adopció que busquen una segona oportunitat, així com diverses campanyes actives de sensibilització i conservació de les espècies autòctones.

A Espanya habiten dues espècies d'eriçons, l'europeu i el moruno. Aquests animals són uns grans desconeguts, amb prou feines hi ha dades sobre les seves poblacions i per tant es desconeix la seva situació. El que si sabem és que cada any moren centenars d'aquests animals a les carreteres de tot el país.


EriSOS


A més hi ha un altre problema: la captura, comerç i captivitat d'eriçons silvestres. Moltes persones quan troben un eriçó, se l'emporten a casa com si es tractés d'un eriçó domèstic. La majoria de les vegades és causa de la falta d'informació de la gent, que desconeix que això és il·legal i que tampoc pensen en el mal que li pot estar ocasionant a l'animal. Per això és necessari informar a la gent que això no s'ha de fer.


EriSOS


Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?