Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Associació Protectora d'Animals LACUA
Associació Protectora d'Animals LACUA
Protectora
 Alzira (Espanya)
Telèfon: 664 371 635
Telèfon: 664 371 575
www.lacua.org
lacuaprotectora@hotmail.com
Descripció:
El projecte més ambiciós i necessari que es proposa Lacua és l'obtenció d'un refugi per als animals abandonats, perduts, malalts i necessitats. No com un lloc mancat de funcionalitat, sinó com un centre educatiu, focus irradiador de cultura social, en defensa de la inserció del món natural a què de vegades se'ns oblida que pertanyem.

L'ésser humà, en la seva ànsia d'apropiar del món oblida de vegades que provenim d'una Natura essencial. Que la nostra pròpia genètica és part d'aquest gen natural comú a la resta d'animals que un dia va evolucionar per causes que encara es desconeixen.

Actualment, en l'estat tan deteriorat que l'ésser humà es troba, entre el sarau de les grans ciutats i el ritme frenètic en què tot avança, tot mor i tot es genera, es torna a canalitzar aquest sentiment primer i natural com a via de " il·luminació" positiva. Com a forma de calmar un estat de l'ànima que ens porta a situacions d'estrès, esgotament i pèrdua de la motivació existencial.


Associació Protectora d'Animals LACUA


Canalitzant aquest nou aire de regeneració, Lacu es planteja construir un pulmó per Alzira que els animals i els humans es troben en un estat de pau i familiaritat. Una via de fuga, un idíl·lic "paradís natural" que entrellaçar els fils primitius de la nostra essència de ser part d'una mica més elemental que una bulliciosa vida d'obligacions i deures. I en ella, els animals, recordaran la necessitat prendre el sol, de jugar, de descansar, de passejar, de respirar aire fresc ...

A més, aquest "idíl·lic paradís" servirà de refugi als animals abandonats que rebran tota la cura necessari per ser elegits part d'un nova llar on se'ls vulgui, i se'ls tracti com cal.

I en la seva triple funcionalitat, el refugi de la Protectora pretén ser un lloc de reflexió i educació social en defensa de la necessària integració social dels animals en el nostre entorn, com a éssers que tenen drets pel simple fet de néixer, pel simple fet de ser part d'una naturalesa que compartim amb ells, que realment no tenim encara que ens apoderem d'ella sense escrúpols.

Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?