Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Societat Protectora d'Animals O JATICAN
Societat Protectora d'Animals O JATICAN
Protectora
Travesía de Vigo Nº 177B 7ºC
36207 Vigo (Espanya)
Telèfon: 670 953 709
www.ojatican.org
ojatican@ojatican.org
Compte de Donacions:
0030 1871 35 0298076273

Descripció:
L'11 de febrer de l'any 2005 un reduït grup de persones preocupades per la lamentable situació dels animals domèstics a la nostra comunitat i, en general, a tot l'estat espanyol, vam decidir constituir l'Associació Protectora d'animeu O Jaticán amb l'objectiu d'unificar els nostres esforços, fins aquest moment individuals, a favor de la protecció animal.

L'Associació és una entitat sense ànim de lucre on tots els càrrecs són gratuïts i que se sustenta gràcies a les aportacions econòmiques dels seus escassos socis i sòcies i algun donatiu. Som una iniciativa totalment privada que no rep cap tipus de subvenció o ajuda de les administracions.

La nostra feina consisteix a recollir animals abandonats, maltractats o amb imminent perill d'eutanàsia.

Com que no tenim refugi, mantenim a tots els nostres animals en cases d'acollida temporal fins trobar-los una llar definitiva. D'aquí la importància d'aconseguir persones disposades a tenir cura d'un animal abandonat a casa durant un temps. Com més cases d'acollida, més animals podrem salvar.

Lliurem a tots els nostres animals només a Galícia, a partir dels dos mesos d'edat, amb contracte d'adopció i seguiment, desparasitats, vacunats, microxipats i esterilitzats.


Societat Protectora d'Animals O JATICAN


Xarxes Socials:Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?