Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Associació per a la defensa i protecció dels Animals (ASOKA EL GRANDE)
Associació per a la defensa i protecció dels Animals (ASOKA EL GRANDE)
Protectora
Apartado de correos, 3155
03080 Alacant (Espanya)
Telèfon: 625589523
www.asokaelgrande.org
asokaelgrande@gmail.com
Horari:
de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.

Compte de Donacions:
3082-1312-48-4482419613

Descripció:
Asoka el Gran és una associació sense ànim de lucre, legalment constituïda, l'objectiu principal és denunciar l'abandó i maltractament dels animals, promoure la defensa dels mateixos i gestionar el seu Centre d'Adopció. Es tracta d'una associació totalment independent l'única font de finançament són les quotes dels socis amb què compta i els donatius que rep.


ASOKA EL GRANDE


Asoka el Gran considera fonamental l'atenció al problema dels animals abandonats. Cada any són milers els animals abandonats a les nostres ciutats, la majoria dels abandonaments es produeixen en època de vacances, quan les famílies que tenen una mascota i no saben que fer amb ella opten per abandonar a la seva sort. El més trist de tot és que aquest nombre d'abandonaments no disminueix sinó que per contra augmenta any rere any i, desgraciadament és tal la situació d'impunitat de què disposen, en general, les persones que abandonen o maltracten un animal, que això no els impedeix tornar a recaure en la mateixa conducta. Si bé, en l'actualitat la legislació autonòmica és la que més vetlla per la protecció dels animals de companyia, per desgràcia, l'incompliment de les lleis i reglaments queda gairebé sempre impune.


ASOKA EL GRANDE


El funcionament d'Asoka el Gran es basa en estendre indefinidament els terminis mínims d'estada fixats per la llei per als animals recollits. Els animals són mantinguts fins a l'aparició dels seus amos o fins la seva adopció per persones responsables, que seran objecte d'un seguiment per part dels membres de l'Associació.

Els animals que arriben a Asoka el Gran reben alimentació, exercici, les cures higièniques i sanitaris necessaris. Cap animal és sacrificat, excepte per raons humanitàries, és a dir, que pateixin malalties terminals, malformacions congènites que impedeixin un desenvolupament i vida normals o, aquells que hagin patit accidents greus i no tinguin possibilitat de curació. Només en aquests casos són sacrificats sense patiment per l'animal i sempre segons criteri veterinari.


ASOKA EL GRANDE


En el nostre alberg tots els animals tenen assegurada la seva vida i el seu futur, però l'ideal per a ells és trobar una família que els aculli i poder comptar amb una segona oportunitat. Anualment es recullen i mantenen en el nostre Centre, uns 280 animals, per a molts d'ells aconseguim trobar una nova llar, però altres continuen amb nosaltres any rere any. Per això, volem animar des d'aquí a totes aquelles persones sensibilitzades amb el problema de l'abandonament, perquè ens ajudin a fomentar la possibilitat de l'adopció d'un animal abandonat, com a primera opció a considerar a l'hora d'adquirir un animal de companyia.

Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?