Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Societat Protectora d'Animals i Plantes "Pirineus" de Jaca (APAPP)
Societat Protectora d'Animals i Plantes "Pirineus" de Jaca (APAPP)
Protectora
C/ Sarsa, 3
22700 Jaca (Espanya)
Telèfon: 636 65 16 00
www.protectora-jaca.org
info@protectora-jaca.org
Horari:
Horari per trucar: de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Compte de Donacions:
2086-0505-31-3300089966

Descripció:
Fundada el febrer de 1992 a Jaca amb vuit voluntaris, som una associació d'iniciativa privada, sense ànim de lucre, guiada per principis d'altruisme i respecte a la vida, i oberta a tota aquella persona que vulgui col·laborar.

Són per tant finalitat d'aquesta associació:
>Inculcar el respecte als animals i plantes, així com al medi ambient.
>Lluitar contra el maltractament animal de qualsevol tipus.
>Fomentar i conscienciar de la necessitat de dur a terme pràctiques responsables que acabin amb l'enorme quantitat d'animals abandonats al nostre país, com l'esterilització, l'adopció d'animals abandonats (per què comprar mentre n'hi ha un esperant el teu afecte?) I la reflexió profunda abans d'obtenir un animal.
>Recollir, donar aixopluc, menjar i assistència veterinària a animals abandonats, així com buscar-los un nou i bona llar on se'ls valori com a éssers vius i no com a objectes.
>Col·laborar amb altres protectores i associacions, tant espanyoles com d'altres països, en els nostres fins comuns de protecció dels animals i donar-los una nova llar.

El APAPP es va fundar fa 15 anys, des de llavors s'han recollit més de 1300 gossos abandonats (i alguns gats) que deambulaven per la nostra ciutat i voltants, entorn a les escombraries, ... o alguns han estat tristament abandonats a la porta del nostre refugi pels seus amos.

En l'actualitat som un grup de voluntaris amb un precís sentiment de respecte pels animals i la natura, que amb pocs mitjans, poc temps i molta il·lusió treballa diàriament perquè les coses canviïn a poc a poc. A més, estem oberts a rebre a tot aquell que vulgui col·laborar amb nosaltres d'una manera o un altre.

Estem convençuts de la necessitat de protegir el medi ambient, així com dels beneficis que per a moltíssimes famílies comporta la decisió de compartir la seva vida amb animals domèstics, de gaudir responsablement de l'alegria, la companyia i l'afecte que fidelment els ofereixen a adults, deficients, nens, ancians ... A més del necessari treball que s'ofereixen al pasturatge, amb invidents, en rescats de muntanya o en desastres naturals i atemptats amb explosius.

Al principi, l'alberg es va instal·lar en un terreny particular en els Glacis i posteriorment es va traslladar a un terreny cedit per l'Ajuntament de Jaca que havia pertangut a Elèctriques. A partir de l'any 2000 es informatitza la base de dades. En aquest moment a l'alberg hi havia 79 gossos.

Alguns han estat recuperats pels seus amos en els dies següents a la seva pèrdua. A març de 2007 podem dir que uns 550 han estat adoptats per famílies que volien un animal de companyia, i alguns han mort a les nostres instal·lacions, uns quants per causes naturals, molts, lamentablement, per l'estat tan terrible en què van ser recollits a causa de atropellaments, ferides, malalties i desnutrició, que van impedir la seva recuperació.


apappapapp


Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?