Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Associació Protectora d'Animals SOS Vitòria
Associació Protectora d'Animals SOS Vitòria
Protectora
Apartado de Correos, 3312
01002 Vitoria (Espanya)
Telèfon: 667 81 76 50
Telèfon: 657 89 61 64
www.apasosvitoria.org
apasosvitoria@gmail.com
Compte de Donacions:
0097-0160-67-0008308421

Descripció:
Apasos Vitòria, és una associació protectora d'animals SOS Vitòria sense ànim de lucre que lluita pel benestar animal.

La nostra tasca:

Vam visitar la gossera municipal, amb la qual col·laborem, per evitar que els animals siguin sacrificats. En el CPA de Vitòria (situat en l'alt de Armentia) es recullen a l'any més de 1500 animals (gossos i gats).

Aquests animals arriben en diferents estats de salut, la majoria d'ells requereixen atenció veterinària, i en general mostren males condicions higièniques sanitàries, han estat víctimes de maltractament, la qual cosa produeix pors i inseguretat, víctimes d'atropellaments, amb fractures, lesions etc.

Els voluntaris d'APAs, els traslladem a les clíniques veterinàries per poder ser atesos, els busquem una casa d'acollida temporal perquè puguin recuperar-se i un cop recuperats els ajudem a trobar una nova llar.

Voluntaris


APA SOS Vitoria


Això entre moltes més tasques que realitzem els voluntaris, com el seguiment dels animals, per això cada dia se'ls treu del recinte tancat on estan perquè es socialitzin amb les persones i amb altres animals, perquè no estiguin aïllats tot el dia, per portar un control higiènic sobre ells i qualsevol cosa que puguin necessitar.

Tot això queda plasmat a través de les fotografies i vídeos que es realitzen on es pot còmodament des de casa veure per internet les seves característiques, els seus caràcters, mida, edat... Intentant d'aquesta manera que el possible adoptant tingui les majors referències possibles, es familiaritzi amb l'animal que va adoptar, sigui adoptant nacional, com les adopcions que realitzem en col·laboració amb Alemanya.

Cartell


APA SOS Vitoria


També els voluntaris d'APAs venem articles afins amb els animals, a internet, a la botiga física i en elmercat, de tal manera que el que es recapta és íntegrament per ajudar els animals, a més de portar els temes administratius, permisos, llicències i els requisits oportuns per exposar o poder realitzar qualsevol campanya, fira etc ..

Necessitem voluntaris que vulguin dedicar part del seu temps lliure a salvar aquests animals.

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?