Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Affinity Petcare SA
Affinity Petcare SA
Empresa
Pl. Xavier Cugat, 2-Edificio D, 3ª Planta
08174 Sant Cugat (Espanya)
Telèfon: +34 93 492 70 00
www.affinity-petcare.com
Descripció:
Affinity Petcare pertany al grup Agrolimen, un dels grups empresarials més importants d'Espanya, especialitzat en productes de gran consum en els sectors de pet foods, alimentació, higiene personal i restauración amb marques líders en cada segment.

De fet, Affinity Petcare és una companyia que ha anat creixent gràcies a la seva constant innovació, el seu compromís amb la salut i la seva complicitat amb els propietaris de mascotes. I tot això ens ha dut a convertir-nos en la marca líder del mercat d'aliments per a gossos i gats a Espanya, la 3a marca a Europa i la 6a al món.

Tot i això, no perdre mai de vista el perquè del nostre treball és el que ha convertit Affinity Petcare en una companyia amb més de 45 anys d'experiència en nutrición animal.

El nostre Compromís:
A Affinity tenim un ferm compromís avalat pel nostre codi deontològic que garanteix la nostra contribució activa al tractament humà de tots els animals i la millora de la seva salut i benestar. Els nostres esforços van més enllà del compliment de la legislació en vigor, donant per suposat el seu estricte respecte. En aquest sentit, la nostra normativa de responsabilitat social corporativa reuneix les accions que com a líders del sector implementem rigorosament en el desenvolupament de la nostra activitat.


Affinity Petcare SA


Xarxes Socials:

Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?