Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Associació per la Defensa i Prevenció de la Crueltat contra els Animals (ADPCA)
Associació per la Defensa i Prevenció de la Crueltat contra els Animals (ADPCA)
Protectora
Apartado de correos, 450
50080 Saragossa (Espanya)
www.adpca.es
info@adpca.es
Compte de Donacions:
2086-0012-97-3300233295

Descripció:
El nom de la nostra Associació, Associació Per a la Defensa i Prevenció de la Crueltat contra els Animals, defineix molt bé l'objectiu que persegueix: la defensa i la prevenció de la crueltat contra els animals, fonamentalment dels animals domèstics que, sent els que ens ofereixen uns beneficis més directes per conviure diàriament amb nosaltres, són gairebé sempre els més desfavorits o perjudicats.

L'Associació per la Defensa i Prevenció de la Crueltat contra els Animals, ADPCA, va ser fundada a Saragossa el 1981, d'àmbit provincial i sense ànim de lucre. Declarada d'Utilitat Pública i Benèfica pel Ministeri de l'Interior el 1984 i renovada aquesta declaració el 16 de febrer de 2000. Inscrita al Registre Nacional d'Associacions amb el número 40.376, en l'Autonòmic amb el número 1180 i en el Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes amb el número 620. Declarada d'Interès Públic Municipal per l'Ajuntament de Saragossa en el ple del 27 d'octubre de 2006. L'Associació dedica el seu treball i els seus mitjans al manteniment d'un alberg per a gossos abandonats, als que procura totes les cures que necessiten, alimentació, refugi adequat i atenció veterinària.

L'única font de finançament de l'Associació consisteix en les quotes dels socis amb què compta i els donatius ocasionals que pugui rebre. Els animals acollits romanen al refugi fins a l'aparició dels seus amos o fins la seva adopció per persones responsables, que seran objecte d'un seguiment per part dels membres de l'Associació. El refugi de l'Associació té actualment 200 animals acollits. Tots els animals acollits estan vacunats, desparasitats i amb microxip, i tenen atenció veterinària sempre que ho necessiten.

Foto aèria de les instal·lacions


adpca


Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?